karin

I oktober 2015 startade jag upp Swedish Retro efter arbetat i web- och reklambranschen i ca 20 år. Det var dags att följa en av mina drömmar – att få ägna mig åt mitt stora intresse, nämligen att köpa in, renovera och sälja möbler, lampor och prylar från företrädesvis 50/60- och 70-talet. Det finns så mycket god design från den tiden och bra kvalitet så vi behöver inte alltid köpa nytt. Det är mer ekonomiskt fördelaktigt och du gör också en insats för miljön. Något som har blivit allt viktigare för mig och som också är en av anledningarna till att jag bedriver min verksamhet idag. Jag erbjuder även ommålning av stolar och omklädning av stolsitsar, hyr ut rekvisita till filminspelningar o d. Vill ni pimpa kontoret i en mer ”personlig” touch och på ett miljövänligt sätt? Jag hjälper er gärna hitta rätt saker för era behov.

Min andra stora intresse är friskvård och träning så jag delar mitt arbetsliv mellan Swedish Retro och MåBra Hälsa, en gym- och träningsanläggning i Saltsjöbaden, där jag är platschef. Jag är utbildad träningsinstruktör, kostrådgivare och yinyoga instruktör. Jag träffar glada människor varje dag som jag älskar att peppa till ett friskt och hälsosamt liv!

Bakgrunden till mitt stora intresse för träning är att jag har tränat i hela mitt liv och har inte tröttnat än 🙂 I yngre år var jag med i  svenska landslaget i vindsurfing och har en del pallplatser från både VM och EM. Jag är också en hängiven skidåkerska och knatar gärna uppför ett berg på stighudar för att få en tur ner med orörd snö.

Så, nu vet ni lite om mig 🙂

Jag bor och verkar ca 25 km utanför Stockholm, i Saltsjöbaden. Försäljning sker via hemsidan och Instagram.

Visning av objekt sker efter överenskommelse via telefon, mess eller mejl.
Du når mig lättast och snabbast här:  info@swedishretro.se eller på 070 7433612.

Betalning sker via swish eller kontanter.

Frakt kan erbjudas inom Stor-Stockholm mot en rimlig kostnad. Jag kan också frakta möbler till destinationer söderut på E4 i höjd med Linköping i samband med inköpsresor.

Välkommen att höra av dig!

Karin